1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481633 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2648208

Sv: Silly season
BobbyG:
Jag menade att valen är svåra, vi sitter med facit i hand och konstaterar att saker gått fel. Det är en helt annan sak att sitta i realtid och göra dem.

Tycker man kan säga att Walli och Vigge är lyckad värvningar, det gjorde laget bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Walli kan omöjligt ses som en lyckad värvning. Släpp groggen.

Han gjorde 8 poäng på de 6 första matcherna. På de senaste 34 matcherna har han gjort 4 poäng.

Återigen blir det löjliga efterhandskonstruktioner i stil med "Ja, men, hyllade Södergran har ju producerat ännu sämre", men ni som hängde med inför säsongen vet att Hinken haft Walli som en personlig favorit i flera säsonger och var övertygad om att han hade fler poäng i sig än han visade i Timrå. Han är värvad delvis för att bidra med mål, och då duger det inte att göra ett mål på 34 matcher.

Det mesta tyder på att vare sig Walli eller Vigneault kommer slå sina fjolårsnoteringar, vilket är smått otroligt eftersom de hade nått halvvägs efter de första 6-7 omgångarna.

För att vara lite rättvisa mot Hutsko bör vi ta med detta i kontexten. De senaste 10 matcherna:

Vigneault: 0 +1 = 1 (-5)
Södergran: 0 + 0 = 0 (-8)
Walli: 0 + 0 = 0 (-2)
Oregano: 0 + 0 = 0 (-8)

Sedan kan vi snacka hur mycket som helst om att Woods suger och att Aagaard har slutat göra mål, men de producerar åtminstone poäng löpande till skillnad från ovanstående pack.

Södergran blir lite ursäktad då han inte var en producerande spelare i HA heller.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: absolut. Dom var kanon inledningsvis , men dom senaste 20 matcherna rena alibispelare helt utan avtryck. Borde gå att plocka fram något där, men hur?
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: ja, jag håller med dig att det är lätt i efterhand. även om vissa säkert kan slå sig för bröstet och säga vad var det jag sa :)

håller med om sam, hade varit intressant att se kurvan utan dubbla hjärnskakningar. walli tycker jag inte är något särskilt alls men han var starkt bidragande första fem matcherna
Kommentera