1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2649443

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Med tanke på att Ullmark nu är en av världens bästa målvakter så är det inte så konstigt att Masken uttalande väcker reaktioner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Ja, fast det är ju skillnad på att vara en talang och att lyckas som Ullmark.
Minns ni Jonny Rödlund i fotboll? Världens mest upphaussade talang. Vad hände med honom?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: "Med tanke på att Ullmark nu är en av världens bästa målvakter så är det inte så konstigt att Masken uttalande väcker reaktioner."

Och vad är det som är så konstigt och märkligt i Maskens bedömning av Clara då , som gör att vissa reagerar så kraftigt och uppenbart negativt?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: jag tror man får skilja på begreppen. talang är inte automatiskt jämförbart med framgång i karriären. ni som minns alex daigle minns att det var en riktig supertalang, men fick inte ut sin talang. likväl som det funnits hundratals spelare med sämre talang som nått väldigt långt i sina karriärer av olika anledningar, hårt arbete, rätt omgivning mm

det kan mycket väl vara så att masken ser att clara har mer talang i sig än ullmark utan att för den sakens skull säga att han kommer bli bättre än ullmark som har förvaltat det han har i sig till något som nu för tiden är världsklass

(fö tycker jag man alltid ska ta uttalanden om spelare med en stor nypa salt. hinken sa att walli hade mer hockey i sig, sen om han själv trodde på det eller inte... det förskönas alltid)
Kommentera