1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2649433

Sv: Apropå ingenting...
J F K: "Jag tycker att det är ohyggligt märkligt om Masken inte såg att Ullmark hade viss talang med tanke på att han nu är en av världens absolut bästa målvakter?"

Och varför skulle inte Masken ha kunnat se att Ullmark hade en viss talang, bara för att han idag tycker att Clara är den största talang han har tränat?

Sen vet jag inte vad en senare och antingen lyckosam eller dålig karriär hos en spelare har med frågan att göra?
En tränare kan ju aldrig veta hur en talang kommer att utvecklas, hur stor eller liten talang som spelaren ifråga ansetts ha haft.

Masken bedömer Clara som den största talang han har tränat, Ullmark inräknat.
Känns väl mest som att du är sur och stingslig bara för att Masken inte hyllat Ullmark mer, eftersom denne har utvecklats och spelat i ditt eget Modo...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Med tanke på att Ullmark nu är en av världens bästa målvakter så är det inte så konstigt att Masken uttalande väcker reaktioner.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Huge: personligen kunde jag inte bry mig om vad masken säger. Att han hyllar sin egna klubbs(färjestad) talang är väl rätt normalt. Enögda som folk är.

Tycker personligen att t.ex Djurgårdens Lindbom är ett otroligt mycket bättre prospect än Clara. 93% förra säsongen.

Kan för övrigt sätta min signerade jordan-boll på att varken Lindbom eller Clara kommer att nå den nivån Ullmark är på. Det är tre(!) Svenska målvakter som vunnit vezina.
Kommentera