1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2649523

Sv: Silly season
Frontschwein: Eller så är det att mer än halva truppen är av allsvensk kvalite, därför det är så svårt att hålla sig kvar första året.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
hk: Som utomstående tycker jag att Modo gör en riktigt bra säsong hittills. Det är stor skillnad mellan divisionerna och ni har ju många som aldrig hade levererat i SHL innan, samtidigt som de mer rutinerade spelarna ni värvade in knappast jagades av ligan innan de hamnade i Modo. Första året i SHL-återkomsten handlar ju bara om att stanna kvar även om jag kan förstå att en del fick större förhoppningar efter den fina säsongsinledningen (också lite typiskt för nykomlingar…).
Kommentera

Sv: Silly season
hk: Märkligt då att det är de allsvenska spelarna är de enda som producerar?

På topp-10 i MoDos interna poängliga, är det 8 spelare som spelade med oss i Hockeyallsvenskan. Rätt uppenbart att problemet är att de som förväntades vara SHL-mässiga har varit helt värdelösa. Hade vi faktiskt lyckats hitta en ny förstafemma så hade vi legat på play-in nu.
Kommentera

Sv: Silly season
hk: ska jag peka på något som hinken kan förbättra, förutom att lyckas bättre med nyförväven givetvis, är att inte sikta på toppspelare som är 33+ som både rundblad och roma är. dt är självklart så att ju äldre man är desto större är risken att man faller av, och ska man då luta sig mot dessa och dom faller av...

det tillsammans med en oscoutad spelare, som han säger själv att han inte vill plocka in, har gjort att utfallet blivit som det blivit, och det är dom tre som varit det stora problemet. hade det varit träff där hade modo inte behövt oroa sig för kval, vilket i sig är en jättehyllning till vad allsvenska gänget har gjort.
Kommentera