1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481842 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2649701

Sv: Silly season
Gavelo: Det känns som att du aldrig varit med i en lagsport om du anser att en väldigt missnöjd spelare ska tvingas kvar. Det kan förstöra oerhört för laget då missnöje kan uppstå överallt. Från de som tycker sig kämpa hårt för en plats och får se en nonchalant spelare ta platsen, till att humöret blir sämre allmänt, det sås misstro mot tränare osv.

Hade det varit så enkelt att stämningen i truppen inte spelat någon roll, skulle nog västerås legat betydligt bättre till osv. Vi skulle nog inte ens gått upp ifjol heller, utan mycket tillskrivs den fantastiska stämningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Jag har tillhört lagsport i hela mitt liv, eller ja inte på senare år då kroppen helt klart inte pallar med hockey, fotboll och annat längre utan brustna hälsenor, revben och annat.

Att idrottare är missnöjda är inget ovanligt. Det vet man om man tillhört en lagidrott på högre nivå än pojkar 13.
Att vara missnöjd och göra sig omöjlig är skilda saker, och jag vidhåller att Ruohoma inte gjorde sig omöjlig utan var missnöjd med sin egen prestation på precis samma sätt som att Modo var missnöjda på Ruohomas prestation och därför kom man överens om en skilsmässa.

Stämningen i Modo har alltid varit extremt bra om man pratar med spelare och ledare så jag tror inte alls på någon större skims.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: ifrågasätt inte gavelos kunskap om något. Han har gjort allt och vet hur slipstenen ska dras inom alla områden.
Kommentera