1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481092 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2651669

Sv: Silly season
Törna: Ibland inbillar jag mig att det finns en önskan om olycka och idiotiska beslut. Hinken är kompetent, han har säkert tänkt många steg längre än de flesta soffexperter på forumet.

Skulle det bli så att det inte kommer in någon värvning då är det väl så och då vill jag inbilla mig att Hinken har dragit i alla trådar som finns och gjort avvägandet att det inte är värt det på denna vilda västern marknad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
smyl: Lugnet före stormen. Kan bara tänka mig vilken shitshow det kommer bli här inne ikväll om vi skulle förlora eller om Hinken inte hittar något. Några kommer skriva spaltmeter med ett stadigt grepp om kuken.
Kommentera

Sv: Silly season
smyl: vad gör vi vid en skada på Dicken/Rambo? Oink sitter ju i skiten med Karlkvist nu t.ex.
Kommentera

Sv: Silly season
smyl: väl sagt. det hade varit en sak om det flög spelare till höger och vänster och hinken satt på händerna, då hade jag börjat fundera vad han höll på med. nu var han överens med axel holmström - har det flyttat någon bättre forward än honom senaste veckorna? - men vasa ändrade sig i sista sekund.

klart att modo säkert hade kunnat landa nån av dom där finnarna som södertälje eller björklöven har landat, men vad hade det gjort för skillnad? eller varför inte martin johansson som oskarshamn landade.
Kommentera