1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481090 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2652852

Sv: Silly season
smyl: Vad jag sett av honom så är han oöm och det är väl kanske det vi saknar, speciellt i offensiven, kan han dessutom peta in några kassar så får vi vara nöjda.

Det känns betydligt bättre att köpa loss Topping för några 100k än att lasta 2 mille och ett kontrakt nästa säsong på Gardiner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Det finns ett par saker som jag irriteras över när folk gnäller.

1. Backarna är så usla på att spela upp pucken.
Ja, de kan mycket väl vara dåliga passningsspelerare, men ofta är det snarare forwards som är dåliga på att visa sig. En back kan enkelt slå en passning på tio meter om det finns en spelare fri.

2. Vi måste ta mer skott från blå för att få returer.
Ja, absolut, men har vi ingen framför mål som kan styra/skymma/ta returer så kommer inte backarna ta skott i den utsträckning man tänkt sig. Finns det en galen dansk där eller en Topping redo att slå in en retur så kommer också skotten.

Min poäng är att det sällan är så enkelt som man tror. En back kastar inte en puck mot en oskymd målvakt och en back kan i 99 fall av 10 slå en passning på en fri forward. Det finns inget självändamål med att krångla till saker, spela fast sig själv eller vad det nu handlar om.

Se på Löven där nu Rahimi förmodligen kommer slå svenskt rekord i icings på en säsong. Det beror nog bara till en väldigt liten del på att han blivit lite sämre, men mycket mer på att man inte har strukturerad uppspel i Löven. Ingen back vet vart forwards kommer åka...
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Han kostade nog upp mot millen; men fortfarande ett vettigt beslut.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: tror fan på den här värvningen. Om inte annat för att bryta lite mönster. Jag tror också att det kommer börja släppa för oregano nu. Skulle inte förvåna mig om han gör ett poäng /match i ett par omgångar nu.
Iaf så drömde jag det inatt.
Kommentera