1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480439 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2652889

Sv: Apropå ingenting...
Silly:
Lyssnar på sportbladets pod 'hockeymorgon'. De diskuterar begreppet 6 poängsmatch.. Programledaren menar att det inte har att göra med hur många poäng lagen har utan att det bara är en beskrivning på en viktig match.. vilken, ursäkta, jävla idiot. Tjejen där säger "men är det inte så att det ska skilja tre poäng mellan lagen och att det vid seger för det ena laget kan skilja sex poäng". Programledaren kontrar, "förstår hur du menar men det är ju helt fel för man kan ju bara få tre poäng vid seger, höhö".
Sportjournalistik på hög nivå.
Sen konstaterar en annan idiot i studion att Rögle gör en dålig säsong men kommer ju inte behöva kvala.. Ok, de vet vi det.. de har förvisso lika många poäng som MoDo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Saleva: Känns som det är sådär allt för ofta, Lagus försöker relatera till Forsberg eller Lidström och det känns bara så konstigt när hon inte ens var en medioker SDHL spelare.. Känns som jag hånar henne men jag stör mig på henne så otroligt mycket av någon anledning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Saleva:

Programledaren kanske skulle ha gjort en research på det innan programmet?

"6-poängsmatch : Ett uttryck som beskriver betydelsen av en seger i en match mellan två konkurrerande lag som ligger på ungefär samma poäng i tabellen.
Då seger ger tre poäng så blir den relativa skillnaden i poäng mellan lagen sex poäng, Ena laget vinner tre poäng jämfört med konkurrenten som förlorar tre poäng."
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Saleva: Lyssnat på hockeymorgon några gånger eftersom de haft intressanta gäster (Lidström, Garpenlöv). Programledaren försöker vara rolig precis hela tiden och panelen är kass.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Saleva: Då är alla matcher 6 poängsmatcher med det resonemanget.
Kommentera