1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480940 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2653407

Sv: Apropå ingenting...
erjo: De söker ju en ersättare. Pelle kommer inte vara ensam på sporten med att följa MoDo. Får hoppas att de hittar någon bra där.

Sen tycker jag Pelle ibland får lite oförtjänt mycket skit också. Det behövs absolut någon kompletterande hälft i form av antingen en Jon eller Mattias, men jag tycker även han är en stor del i vad som gjort ÖA till något väldigt bra när det gäller den lokala sportjournalistiken - både på sistone och över lång tid. Utan att bortse från vissa brister.

VK är ett enormt haveri när det gäller sporten om man ska göra en jämförelse. Är inte ens nära i samma liga som ÖA, även om jag räknar bort 100% av Mattias bidrag de senaste två-tre åren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: ska föreslå mig själv tror jag.
Aldrig stött på någon som skriver så genomtänkta analyser som jag. 😉
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Hoppas Jon blir kvar som MoDos kommunikatör för att jag tycker han har gjort det väldigt bra, en uppgradering från Frank till och med bortsett från MoDoChannel. Just nu har jag ingen aning vars han tagit vägen men det är ingen vidare nivå igen på innehållet på sociala medier.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nytt avsnitt av podden hockeylabbet tar upp Kyle Topping nu!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: nej jag vet att man letar en ersättare men tror att man skulle behövt ta in någon som blir ansvarig för hockeyavdelningen.

Jag har full respekt för vad Pelle gjort tidigare, absolut! Men tycker inte att han håller längre.
Kommentera