1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481658 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2655383

Sv: Apropå ingenting...
*1921*:
Bara jag som inte alls går igång på tanken med L.Byström? Ser verkligen ingen plats för honom och har man tackat nej till Modo för att gå till ett bottenlag i tyska ligan har man bränt sina broar känner jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Donald: Nej, jag tror faktiskt inte heller på Byström som någon frälsare. Däremot tror jag det är sannolikt att han hamnar här då jag fått veta att han vill hem; huset är klart och äldsta dottern börjar grundskolan till hösten. Sannolikt aviserade han det till Hinken redan ifjol. Laguppställningen är min "prognos" snarare än mitt Dream Team. Kräver Byström en toppbackslön hoppas jag att Hinken håller sig kall. Det kanske slutar med att Ludvig får pendla till Timrå - de behöver ju alla backar de kan få!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Donald: håller med en smula. Jag undrar över Ludvigs kvalitet på shl-nivå och ser gärna ett annat namn där. Övikskille visst men det kan och får inte vara en garant för en plats i laget utan endast kvalitet, kunnande och talang ska eftersökas!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Donald: Känner inte att man har bränt några broar för att fortsätta ett utlandsäventyr. Bra betalt i Tyskland. Tror personligen han kan vara en uppgradering till Rubins, men det är svårt att säga.
Kommentera