1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481576 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2655697

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-02-22 Hemma
Bad_Brett: blir det förlust mot Timrå gör HV då är det ridå ned alltså. HVs hemmaplanslir är det som enbart har hållt de över ytan, blir mindre å mindre av den varan. De skulle verkligen behöva en påtänd andre samt att dichow drar en fjolårets ortio.

Det som talar för MoDo i dagsläget är att det är två premisser som ska uppfyllas för att det ska bli kval; MoDo ska torska samtidigt som HV ska vinna - MoDo som dessutom har en glödhet målvakt som är en x-faktor i dessa situationer. HV däremot har fortfarande blött krut i bössan och lyckades enbart klå Luleå trots helt OK insats i 5v5 mot FBK samt andra p mot SAIK.

Kan HV tända till å utmana? Utan tvekan men det krävs ett oerhört ryck från laget som varit på 13e plats nästan hela säsongen samt tagit stabila 1p per match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-02-22 Hemma
smyl: Ni kan vara helt lugna i Modo-land, HV är alldeles för dåligt som lag och saknar trots 7 finnar i truppen sisu. Därtill har man legat under kvalstrecket i 40 av 43 omgångar och det finns inget logiskt som talar för att man vänder skutan på resterande 9 omgångar.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-02-22 Hemma
smyl: jag tror Timrå får svårt ta poäng av HV, saknar flera pjäser i försvaret och HV är taggade till tusen .
Kommentera