1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480600 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2659658

Sv: Apropå ingenting...
Greg P: Det stämmer verkligen inte. Genom främst BAE och innovationsparken vid gamla Domsjöfabriken (där MoDo Hockey bildades) drivs det på enormt mycket gällande arbetskraft. Huspriserna har skjutit i höjden.

Det var för övrigt som jag läste en artikel i VK. Umeås bästa restaurang ligger i Örnsköldsvik, för Öviks restaurangutbud är faktiskt bättre trots att staden är mindre.

Umeå är dock en fantastiskt tråkig stad. Den är liksom urvattnad och helt utan känslor. Det är som att den växer genom att inte ta ställning inom någonting, typ Norrlands mest mediokra stad. En stor gäspning.

Och naturen är så ohyggligt tråkig när dyngdiket är det mest spännande. Lite som Uppsala i en oerhört negativ bemärkelse.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Haha...alltså....är öviksbo sen barnsben som gjort ett 5-årigt gästspel i Umeå. Kan säga att jag respekterar den utveckling som övik gjort i restaurangväg men samtidigt så är det inte där vi dominerar såsom i hockeyn. Klart Linnea & Peter, Strandkaj, The Chef och Saltmagasinet är något att vara stolt över men vi springer ju inte åttor runt Umeås restauranger för det. :)

Gillar din patriotism men ser inte vinningen att gå till stadsangrepp på det sättet. Stick to hockey!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Har noll tilltro till alla nyetableringar på småorter i norr om 10 år är allt nerlagt.

"Umeås bästa restuarang i Övik" Då är det ju inte Umeås längre.. Gissar det var Linnea & Peter? Den är helt ok men sämre än Köksbaren enligt mig.

Kan hålla med dig om att Umeå inte heller är speciellt bra och en generellt ganska tråkig stad. Ni har trots allt lyckats använda er strandremsa med hotell & restauranger i stan medans Umeås politiker har ett jävla kulturhus och parkering på kajen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Uppsala tycker jag dock är grymt trevlig. Rolig stad att studera i och väldigt mysig.
Kommentera