1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480854 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2662662

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
OMP: Får väl ändå hylla Josh och den kedjan för va de har gjort denna säsong, de har räddat kvar Modo i SHL och för det blir han ihågkommen som den hjälte han är och inte för att han lämnar. Jag är dock lite förvånad att han lämnar på grund av pengar och inget annat, undrar verkligen hur mycket det handlar om då jag tycker att han absolut är värd mycket men är 40k-50k extra per månad värt det för att lämna Modo och den kedja han har byggt något grymt i? Jag har bara svårt att se att det handlar enbart om pengar om inte det är typ 100k mer han får i Rögle
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
JoakimE: Skulle tycka det är surt också om det handlar om en mellanskillnad som Modo kunde haft råd med... Men jag tror det inte bara är pengarna.
Rögle kan ju gå ut och säga dem satser för att bli ett topplag nästa säsong på ett mer trovärdigt sätt än Modo kan i nuläget. Josh kan ju kanske lockas av sånt. Tror vi, i SHL-hierarkin, absolut inte anses som en topklubb, eller kanske inte ens som ett stabilt SHL-lag än. Den dagen Modo har som utalad målsättning att gå långt i slutspel då tappar man inte spelare som Josh. Jag hoppas den dagen kommer snart!!

Jag är ingen expert men om vi lyckas vara kvar i SHL 2-3 år så kanske vi inte tappar spelare för mindre mellanskillnader?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
JoakimE:

Tycker det här känns bra,

Då vet man att Rögle ha satt sin högsta nivå på sitt lag.
Josh ska leda Rögle!
Den tanken har Hinken aldrig haft!
Hinken har sin syn: Han är en 2:a center!

Tror att vi kommer ha Rögle bakom oss nästa säsong!
Kommentera