1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483078 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2662683

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
Tarasov:

Tycker vigneault förtjänar en roll högre upp i laget, men beror på hur man vill bygga laget.

Han behövde inte många byten på sig för att få fart på rileys målskytte när han väl fick chansen.

Tycker han är rätt underskattat. Kan se honom som en rak ersättare till dickinson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
Trilske:

Livet som modoit:

Igår firande att SHL kontraktet i praktiken är klart.
Idag lidande när en av favoriterna i laget lämnar.

Är väldigt tråkigt med Josh då jag tycker att han är så extremt komplett, han är bra i alla delar av spelet utan att vara bäst på något specifikt. Han är en riktig karaktär som betyder mycket för laget och att ha haft honom kvar som center i en andrakedja hade varit ett styrkebesked för oss. Att få bygga vidare på en andra kedja med Woods-Dick-Aagaard hade gett oss mycket trygghet.

Men är det så att han vill ha en topplön dvs 250-300k samt krav på att vara första center så tycker jag faktiskt man ska avstå. Tittar man på de centrar som är topp i ligan och har denna lön så har Josh en bit kvar dit, dessa spelare kan leda en kedja helt på egen hand. Frågan är ifall josh är denna spelare som verkligen driver och leder en förstakedja eller ifall han mer är resultatet av en perfekt kombination med Aagaard och Woods där alla har tydliga roller och gör sin grej och en kedja som har lysande kemi tillsammans.

Blir väldigt intressant att se honom i en annan omgivning och ett annat lag, där kommer man få svar ifall han är den spelare som Rögle betalade för och ifall Gradin gjorde rätt som inte gav sig in i ett budkrig.

Väldigt tråkig nyhet men är det någon jag litar på när det kommer till att bygga en trupp och få utveckling på spelare så är det Gradin/Karlin.
Kommentera