1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480596 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2669444

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-03-09
Rytter: Skulle säga att Dickinson är vår bäste spelare efter Lehtinen sett till hela säsongen.
Woods kommer strax efter. Hans problem är dock att han försvinner för mycket i täta, hårda matcher.

Josh har varit en fältherre som lett laget varje dag. Dock inte så konstigt kanske med tanke på att han är den enda offensiva centern vi haft.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-03-09
Nucky: Ja, blir en stor lucka att fylla. Kemin som byggts upp i den kedjan, återskapar man inte på kort sikt och Dickinson var kittet.. Men istället för att börja dissa han(som ofta sker med spelare som lämnar) önskar jag honom stor lycka framöver, men först ska han bidra till att vi går förbi Rögle på tisdag.

Vore dock underbart om tabellen är samma på tisdag kväll.

En mini-serie mot ett formsvagt Timrå vore så häftigt att följa.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-03-09
Nucky:

Jag tycker själv det är tråkigt och surt att Dick lämnar, hade gärna sett honom fortsätta i samma kedja nästa år för att bygga vidare och hjälpa vår etablering i shl. Men inte till vilket pris som helst.

Men min poäng är mer att det är inte domedagen som kommit i och med att han lämnar. Vi står inte och faller med Dick. Hade varit lika tunga tapp om Ranta, Woods, Lassi, Aagaard lämnat.

Ser snarare det positiva i att vi fått behålla 4/5 av de bästa spelarna.

Speciellt när man hör vad Dick kostar, där tycker jag det är rätt att välja att inte matcha budet. Vi behöver förstärka laget på flera positioner och då måste pengarna räcka till flera positioner både bland forwards och backar.

Jag tror Dick kommer vara nyttig för rögle och göra det bra, men har svårt att han kommer leva upp till en lön som de bästa centrarna i serien har. Då ska han lira i förstakedjan och ligga upp mot 45 poäng. Är han jämförbar med Lindberg, tomasek, ejdsell, hrivik mfl? Jag tycker inte det utan ser han som snäppet under.

Jag tror han får svårt att leva upp till den lönen han ryktas få i rögle och tror att aagaard och Woods har stor del i framgången och att omställningen har gått så bra. Nu ska han bevisa sig i nytt lag med nytt spelsystem, med ny coach och hitta kemi med nya kedjekamrater.

Josh är grym, men samtidigt overkligt att en sådan pass oprövad spelare får en sådan lön. Han har gjort en säsong i shl, det hade varit annat ifall det var en spelare med ett par starka säsonger bakom sig i shl som landar ett sådant kontrakt.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-03-09
Nucky: Även fast det kanske inte är helt rättvist har jag alltid hållit målvakten och utespelare i olika kategorier. Lassi är en hjälte på hans position. Men som du säger, Josh har varit fältherren på många sätt. Det han säger i intervjuer är så oerhört inspirerande.

Nä, ältar det här så ohälsosamt.
Kommentera