1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482865 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2669491

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-03-09
Tarasov: Minns med värme tillbaka på de utomstående som försökte förklara för oss mindre begåvade hur mycket bättre Langhammer skulle vara än Lehtinen. Hur dåligt absolut allt var.

Jag hade ju någon utläggning om att jag kände att vårt lag skulle prestera bättre än nykomlingarna de senaste åren vilket slogs ned väldigt snabbt av olyckskorparna. Får pudla från mitt påstående att vi skulle vara likvärdiga med Timrås senaste sejour som nykomling fast med bättre tränare också. Både lagbygget och tränarna visade sig vara avsevärt mycket bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-03-09
KB65:
Nu har jag ärligt inte varit inne och sett någon säga det du nämner, men en stor anledning till att alla experter tippade Oskarshamn utanför kval för första gången var ju att de på papperet värvade vad som kunde ha varit den bästa målvakten i hela SHL - nu blev ju utfallet... inte så, om man är mild i språket.

Modo har gjort en imponerande insats i år, särskilt eftersom SHL varit så tydligt skiktat mellan plats 1-8 och 9-13, 14.
Vanligtvis brukar det ju vara jämnare över hela serien.

Jag har redan kastat den här säsongen i papperskorgen och är typ så pass likgiltig att det inte ens hade stört mig om vi förlorade en åttondel mot er, men det vore kul för Timrås spargris om det blev en surströmmingsmatch eller två innan jag blickar mot 24/25.

Grattis till ett nytt kontrakt alla Modo-diggare här inne i boken!
Kommentera