1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480564 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2670121

Sv: Silly season
Robin Ztorken L:
Jag är en av dem som har kritieserat Niderbach ganska mycket i år ( Med all rätt tycker jag också) många här inne sa att det är hans år.m.m.
Men Niderbach är ingen spelare för top 6.
Thats it! Han har fått massor av chanser och spelat där och i PP och dräller bort mycket puckar och passningar.
Och man kan inte bara motivera det med att säga att andra spelare typ Oregan, Hutsko, Råma, är sämre. Där måste Karlin har samma tålamod, till och med större.
Bara för att dom är värvade och betala för att dom spelarna skall " NORMALT" leverera där. När dom inte gjorde det så fick Nider sina chanser mer än väntat!
Med det sagt så tycker jag att vi inte skall bryta med honom, Han kommer att ta steg.
Men inästa säsong måste vi ta steg.
Så jag säger, Låt han vara med så som Jacobsson fick vara med. Och om han inte soelar till sig en plats så låna ut honom till ett topplag i HA så han får mycket speltid i en toppendag där. Och få självförtroendet att växa!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Silly: Han har spelat topp 6 för att han förtjänat sin plats. Vem tycker du borde gått före honom?
Kommentera

Sv: Silly season
Silly: en spelare för topp 6 är ju precis vad han är. Kan absolut inte spela i en tredje/fjärdekedja. nIngen tacksam uppgift att ha nya kedjekamraten varje match och byta mellan center/ytter. Han är ung och behöver kontinuerligt spela samma position i samma kedja. Man ser ju att de offensiva uppsida finns där men hans mentala är inte med. nnGanska rimligt med tanke på att han alltid är den som kastas runt och hans ålder.
Kommentera