1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482763 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2670137

Sv: Silly season
Jag hoppas verkligen jag har fel och att Niederbach blommar ut till en riktig poängmaskin nästa säsong. Men jag ser inte att han blir mycket bättre än såhär tyvärr. Jag tycker han rör sig bra på isen men är alldeles för ofarlig. Han måste ha en dominant kedjekamrat för att det ska lossna för han. Jag ser större potential i Theo Jacobsson om jag ska vara ärlig. Men vem vet, Niederbach kanske är i sin prime när han är 30?! Jag kanske missar något som alla andra ser…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Chamez: Niederbach har väl aldrig varit en poängmaskin så varför förväntar du dig att han helt plötsligt skall börja ösa in poäng i Sveriges högsta liga sin första isch säsong?

Att göra poäng i juniorlagen går sällan att applicera direkt till seniorhockeyn, det är mer en fingervisning.
Niederbach är för mig en 2 vägs center, en smart spelare med hög hockeyIQ, ingen skyttekung eller assistkung utan mer en pålitlig spelare med ansvar över hela isen som skall göra sin omgivning bättre, han har alltid rätt mindset, spårar aldrig ut, tar inga onödiga utvisningar, snackar inte med domarna och uppför sig otroligt proffsigt.
(Jämför honom gärna med Fredrik Olofsson för det tycker jag är en bra jämförelse)

Niederbach har mycket att förbättra men lyckas han med det så har vi en pålitlig spelare för en lång tid framöver såvida han inte lyckas ta steget över till Detroit.
Kommentera