1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480476 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2676813

Sv: Silly season
Rytter: Jag tror Walli blev en mycket billig lösning för Timrå. Men jag vet inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
kulltorp:

Varför skulle han vara billig?

Ja han har knappast höjt sitt marknadsvärde i år och kan kräva en ökning, men du vet ju själv hur det är, det ska extremt mycket till för att man ska gå med på att sänka sin lön.

Så under dessa år med inflation så ska Walli alltså acceptera en reallönesänkning som är rejäl (ifall han går ner i lön). Jag säger syn på den.

Hade det varit så att det var ett lågt bud från Timrå hade han nog inte gjort klart nu utan väntat och sett vad som öppnar upp sig i sverige och utomlands. T.ex finns det lag i HA som kommer satsa (de som faller ur) eller det lag som går upp behöver de en powerforward? Eller varför inte avvakta vad som händer utomlands.

Tror inte han spelar för mindre än snittet i SHL, skulle gissa att han har ca 120 kSEK/mån.

Om man tycker det är billigt är upp till var och en, själv tycker jag det är vansinnigt mycket pengar för att jaga en puck.
Kommentera

Sv: Silly season
kulltorp: Det var väl Timrå eller den kommande nykomlingen som kunde varit intresserad av honom. Annars hade han väl fått provat i Finland eller i DIF I HA. Han lär inte varit så dyr för oss, men lär ha sänkt sina anspråk nu när han misslyckades rejält hos oss.
Kommentera