1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481404 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2677564

Sv: Silly season
KB65: Folin har inget befintligt nu väl? Han förlängde med två säsonger under 21/22 och sen dess har inget sagts vad jag vet. Det troliga är dock att han blir kvar som bredd och "go gubbe" i truppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Framnäs: Om Folin blir kvar får det bli några extra pass på Intersport och som sopare på gymmet. Eller så har man helt enkelt inte bestämt sig och låter honom hållas tills andra alternativ finns.

Ni tror väl inte att dessa spelare är dom ända som kommer att lämna? Något kommer ju hända framöver med EJK, AP, Folin, OP osv.
Kommentera

Sv: Silly season
Framnäs: Inget ont om Folin men då blir man som någon nämnde innan nästan lite irriterad att han är kvar framför Wahlberg. Ser hellre att man forslar in någon junis i Folins ställe och tar dessa pengar och lägger någon annanstans. Allt annat är vansinne med tanke på vilken nivå han presterar på.
Kommentera

Sv: Silly season
Framnäs: Ah, jag trodde stenhårt att han hade förlängt med tre säsonger. Lär väl inte vara särskilt dyr och har vissa uppsidor men ingen jag på förhand sett som en del av den fortsatta SHL-etableringen.
Kommentera