1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481845 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2678513

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Fast jag tycker att en Schilkey och Pooley som köpt spel systemet och jobbat hårt hade varit bättre än Woods och Aagaard. Det är inte kompetensen som saknas, utan att de inte köper in gällande Stråhle som ledare eller som taktiker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Fortsatt Löven från dig idag… Nu är det ju inte bara Schilkey & Pooley som är less på Stråhle utan även alla svenska spelare och lokala spelare med enligt hörsägen.

Schilkey hade definitivt kunnat spela i SHL om han vill. Tycker han är helt överlägsen när han är som bäst driver anfallspelet själv och är alltid ett hot framåt. En av allsvenskans absolut bästa spelare. Hade han inte blivit skadad hade nog Löven snott fjärdeplatsen.

Det är lite sjukt du målar upp han som en ”problemspelare” som inte jobbar hårt. Det är ju det han gör. En av dom bästa importerna någonsin i Allsvenskan. Du gör inte 68 poäng som ifjol om du har inställningsproblem.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Pooley känns inte så lojal när du kollar på hur han lämnade Finland. Tycker du är ute och snurrar! Varför värvar inte SHL dessa stjärnor?
Kommentera