1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481789 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2678712

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Fortsatt Löven från dig idag… Nu är det ju inte bara Schilkey & Pooley som är less på Stråhle utan även alla svenska spelare och lokala spelare med enligt hörsägen.

Schilkey hade definitivt kunnat spela i SHL om han vill. Tycker han är helt överlägsen när han är som bäst driver anfallspelet själv och är alltid ett hot framåt. En av allsvenskans absolut bästa spelare. Hade han inte blivit skadad hade nog Löven snott fjärdeplatsen.

Det är lite sjukt du målar upp han som en ”problemspelare” som inte jobbar hårt. Det är ju det han gör. En av dom bästa importerna någonsin i Allsvenskan. Du gör inte 68 poäng som ifjol om du har inställningsproblem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Greg P: Schilkey hade kunnat vara ännu bättre om han jobbat hårdare, tagit defensiven och varit konsekvent i det. Han tar också flera riktigt korkade utvisningar där ett par blivit avstängningar som förstör för laget.

Jag tycker att han är en av de individuellt klart skickligaste spelarna i HA, men ser inte ut som en lagspelare på samma sätt som gör att jag hellre tar Woods och Aagaard trots att de egentligen är mer begränsade.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Greg P: Finns en anledning till att Dickinson och Woods hade SHL-anbud redan ifjol till skillnad mot Schilkey.
Kommentera