1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2679014

Sv: Apropå ingenting...
puffe: DIF, SSK, Röven och även AIK i alla fall på sikt. Ja vi hade inget officiellt mål som typ "SHL 2025" men det är klart som tusan att vi hade reella SHL ambitioner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Vad vet du om Moras ambitioner? Du förutsätter att vi hade det utan att kommunicera mer än att vara med i toppen och någon gång lyckas, men du kan inte tänka dig att Mora har precis samma målsättning och precis som oss hoppas att det händer?

BIK och Mora har inte samma resurser som Löven, DIF och Brynäs. Att de därmed inte lika tydligt kommunicerar målsättningen innebär inte att de inte har förhoppningar eller i hemlighet verkar för en uppgång.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Västerås hade en väldigt uttalad satsning, SHL 2024?

Skulle säga att det finns lite olika skikt med olika förutsättningar och uttalade mål men att samtliga av Brynäs, DIF, Löven, SSK, AIK, Mora, BIK, VIK alla har någon sorts ambition av att gå hela vägen. Något som skiljer dem från resten av ligan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Men ibland är det ju bara floskler, ex.vis är Mora bättre än SSK flera säsonger i rad. Jag tror INTE MoDo hade en specifik säsong som slutmål, utan vi byggde 'sakta' upp en grund som på sikt skulle leda till SHL förhoppningsvis.

Jag ser inte Moras ambitioner förblekna till lag med hybris, som bränner multum år efter år och som kommer med tidpunkt när SHL ska nås, Lex VIK Hockey
Kommentera