1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480419 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2679295

Sv: Silly season
Fan vad synd att Ruohomaa hade funkat bättre i MoDo. För jävlar vad han är bra i frölunda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
wesslan: Jag gillar Roger Rönnbergs filosofi när de rekryterade Ruohomaa: "Jag har bara kollat på Ruohomaa i de miljöer som han har lyckats och vi försöker skapa den miljön i Frölunda för honom."

Med en sån som Ruohomaa känns det helt rätt. Att tvinga in honom i ett spelsätt eller med fel typ av gubbar det grejar uppenbarligen inte han att kompensera. Bra där av Rönnberg! Han ser till att få ut det bästa och förädla det bästa ur sina gubbar.
Kommentera

Sv: Silly season
wesslan:

Ja verkligen, det blir än mer imponerande när man tänker att Modo klarade undvika kval utan att ha en förstacenter samt att yttrarna O'regan och Hutsko floppade.

Förstår vad Hinken menar (han är ärlig och duktig att analysera) när han säger att han skulle göra om värvningen. Det fanns alla chanser för att detta skulle vara precis vad vi behövde och att han skulle vara vår ledande center. Tyvärr blev inledningen av serien strulig med avstängning och skador, för han var ju bra under försäsongen med Ranta och Niderbach.

När han väl kom tillbaka så fick han verkligen inte till det och mycket satt nog i hans huvud, att det var han som skulle göra detta och rädda laget från kval. Tog han på sig för mycket ansvar kanske?

Det är inte konstigt att han lyckas i Frölunda för det är en bra hockeyspelare som är riktigt rolig att se på, men tyvärr så var det olyckliga omständigheter i modo samt ett spelsystem som kanske inte passade honom perfekt.
Kommentera