1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480373 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2680865

Sv: Apropå ingenting...
Gurkan: Kiruna-hockeyn är så komplex, så man behöver sova en natt först, men finns det någon rivalitet kvar mellan f.d. Kiruna AIF och IFK? Eller er det bara en förening nuförtiden?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe: AIF och IF (Som det nu heter) är två separata föreningar. Innan 2023 spelade båda klubbar i Ettan tills AIF blev tvångsgraderade till 2an pga ekonomi. Idag är IF storebrorlaget, AIF har inte ens juniorverksamhet numera. Rivaliteten dör en del iom detta, eftersom dem lär inte möta IF på ett tag. Många av den äldre generationen har fortfarande AIF hjärta och hatar IF mer än allt i världen och tvärtom, vissa IF fans ogillar att dem har prideflaggor på deras logga haha, vissa vill att AIF och IF ska slås ihop igen, andra vill ej detta, vissa skiter fullständigt i SHL lagen och bara följer Kirunahockey. Jag glömde nämna att Kiruna har ett tredje lag vid namn City som också är i Div2 (dock har dem inga "egna" fans, lite som ÖHF är känslan). Så ja komplext är det då ingen riktigt är överrens om var man vill ta Kirunahockeyn.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Värre var att jag nyss såg på Instagram att en MoDo fostrad / spelare som hade själv lagt ut på Instagram om att han trivdes så bra över sitt tränar uppdrag i Lövens U 16 , hoppas att inte MoDo Hjärtat har slitits ut för han !
Kommentera