1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480378 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2681257

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det här med att det bara skulle vara aktuellt vid skador känns mer som en supportersanning om något? Vet att det ska finnas ett gentlemen’s agreement att inte få låna in förstemålvakter som vidhålls väldigt hårt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Alla var väl överens om att man inte skulle ta in målvakter förutom vid skador, men ÖIK var först med att inte göra det. Inte ens Löven ifjol tog in Werner som hade varit en rejäl förstärkning. Han var namngiven för dem och Voutalainen var verkligen inte som bäst mot DIF när det behövdes.

Det är lite som när VIK tar in Komarek och Jansson Lorek för att undvika kval för J20. Även där är det tillåtet enligt regelverket, men har de senaste 10 åren använts för att skadade seniorer ska kunna spela sig i form.

Sedan har vi det helt sjuka att J20-lag till SHL-föreningar inte kan åka ut och att det är ok för SHL att tvinga nykomlingar stå för hela fallskärmen.

Det är precis som att hockeyförbundet skiter fullständigt i det hela. Man bryr sig inte om rättvisa osv. Det är alldeles för många idioter som sitter där på sina arslen utan någon som helst engagemang för svensk hockey
Kommentera