1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480373 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2681263

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Alla var väl överens om att man inte skulle ta in målvakter förutom vid skador, men ÖIK var först med att inte göra det. Inte ens Löven ifjol tog in Werner som hade varit en rejäl förstärkning. Han var namngiven för dem och Voutalainen var verkligen inte som bäst mot DIF när det behövdes.

Det är lite som när VIK tar in Komarek och Jansson Lorek för att undvika kval för J20. Även där är det tillåtet enligt regelverket, men har de senaste 10 åren använts för att skadade seniorer ska kunna spela sig i form.

Sedan har vi det helt sjuka att J20-lag till SHL-föreningar inte kan åka ut och att det är ok för SHL att tvinga nykomlingar stå för hela fallskärmen.

Det är precis som att hockeyförbundet skiter fullständigt i det hela. Man bryr sig inte om rättvisa osv. Det är alldeles för många idioter som sitter där på sina arslen utan någon som helst engagemang för svensk hockey
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag håller med dig om allt i inlägget utom "Sedan har vi det helt sjuka att J20-lag till SHL-föreningar inte kan åka ut". Tanken är väl att man ska våga släppa fram sina juniorer och inte hålla tillbaka dem för att inte riskera att J20-laget åker ut. Det är ju ändå något som gynnar mindre SHL föreningar framför lag som Frölunda som har massor av juniorer i sitt upptagningsområde. Tänk dig själv om våra 73-ors framgångar gjort att vårt juniorlag åkt ut. Då hade det blivit svårare att behålla/värva talanger framöver trots att vi ju då gjorde något unikt bra för yngre spelare. Kanske hade Sedinarna valt fotbollen och spelat i Norrköping i stället.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Björklöven ville ju flyga in Erik Källgren från Växjö året de spelade final mot Timrå? Då fanns det inga skador. Slutade dock med att Källgren tackade nej.
Kommentera