1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480387 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2681262

Sv: Silly season
J F K: Nu gällde det ju värvningar som inte redan fanns i Modo. Därför kan varken Peter Forsberg och Kent Forsberg anses som värvningar. Kent Forsberg tränade inte andra lag och kom till Modo utan gick via att vara juniortränare till A-laget. För övrigt var Sandlin tränare 1977-1983 med både ett guld och två jämna semifinalförluster bland meriterna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Jan-Erik : Tror Kent var tränare för Husum, men jag köper det. Melinder kom automatiskt via hockeygym så ingen av dem var värvningar Däremot var de viktiga under en lång period med tanke på hur många spelare som de två (som såklart inte var ensamma) tog fram. I alla medaljer mellan 94 och 2007 var spelare från den perioden viktiga.

Men, jag undrar om inte Karlin och Hinken ändå är där uppe med Sandlin gällande att vara viktiga. Mycket för att det är så mycket hårdare konkurrens nu. Så mycket tuffare att ta sig upp i SHL och stanna där. Efter Sandlin tycker jag inte MoDo lyckades bygga någon form av framgångsrikt årtionde. Det blev liksom inte så mycket av det lyftet. Vi får se hur det blir efter den här dynastin.
Kommentera