1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2681825

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Bernhardt och Näsen är inne på nästan varenda baklängesmål. De båda är långsamma och kan inte försvara. De gör förvisso lite poäng framåt men när de släpper till så mycket så blir resultatet negativt. Jag tycker pesonligen att både Berg, Brickley och Rubins var bättre än Näsen och Bernhardt förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Berna hade en sådär säsong men Näsen är över hela serien våran bästa och mest stabila back, är övertygad om att minst 95% av alla Modoiter håller med om just det, Mattias och Pelle pratade i exakt samma banor här i sista podden tsm.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Sämsta och tröttaste taken jag sett här på ett tag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Näsén har varit ett enormt utropstecken och någon som tagit steg framåt varje säsong sen han kom hit. Tycker även Bernhardt började landa in på en överlag helt klart godkänd insats mot slutet av säsongen. Deras PP-enhet var väl den som konsekvent kunde leverera över hela året också.

Många av baklängesmålen över hela säsongen uppstod ju ofta högt upp i banan och hade mer att göra med stora strukturella problem (för långa byten) snarare än att backarna gick bort sig.

Självklart kommer de ha fortsatt förtroende även nästa säsong om inget drastiskt händer.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Bernhardt och Näsen är både gillad och hatad bland många jag känner. En del tycker dom är kass för att dom aldrig använder kroppen och aldrig tacklas.
Men så har vi också skaran som älskar deras offensiv och smartness. Jag står nånstans mitt emellan.
Kommentera