1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481426 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2681836

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Näsén har varit ett enormt utropstecken och någon som tagit steg framåt varje säsong sen han kom hit. Tycker även Bernhardt började landa in på en överlag helt klart godkänd insats mot slutet av säsongen. Deras PP-enhet var väl den som konsekvent kunde leverera över hela året också.

Många av baklängesmålen över hela säsongen uppstod ju ofta högt upp i banan och hade mer att göra med stora strukturella problem (för långa byten) snarare än att backarna gick bort sig.

Självklart kommer de ha fortsatt förtroende även nästa säsong om inget drastiskt händer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Vi alla ser väl det vi vill se, men vad jag kan se är att Bernhardt och Näsen hänger inte med i SHLs tempo. Att de slår en del assist i PP tycker jag inte gör upp för faktumet att de nästan var inne på vartenda baklängesmål. Det går fort i SHL och motståndarlagen får göra lite vad de vill i Modos försvarszon. Deras defensiva förmågor platsar helt enkelt inte i SHL och jag kan inte förbise det. Visst kan man ge det något år för att hoppas att spelarna utvecklas, men just nu är det inte tillräckligt bra.

Modo hade större problem med defensiven än offensiven i år och kollar man på backsidan så är det Bernhardt och Näsen som har varit inne på mest bakåt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Tycker Bernhardt inledde svagt, spelade upp sig, men tyvärr stod för en ganska svag avslutning.

Som jag skrev förut tycker jag att han var lite för orörlig och blev alldeles för stillastående många gånger. Tror lite annat upplägg på sommarträningen skulle kunna göra susen.
Kommentera