1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481275 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2681850

Sv: Silly season
BobbyG: Hur skulle du beskriva den gångna säsongen?

Jag visste att det skulle bli svårt att få speltid ? de som spelade gjorde det bra och vi var förhållandevis skadefria. Det var en speciell situation för mig, men lösningen när jag lånades ut till AIK var bra. Där fick jag en mer framträdande roll, mer lik den jag haft i Vimmerby och Västervik. Det gjorde mig gott att vara där så jag var mer förberedd för SHL-spel när jag kom tillbaka. Under slutet av säsongen tycker jag att jag gjorde det som förväntades av mig i en roll i SHL ? det gick bra.

Framtiden oklar

Det är sådant man får räkna med när man har ett optionsår. Om Modo hade sett att man hade kunnat använda mig i någon roll så hade jag nog inte sagt upp kontraktet, men nu blev det inte så. Men det är absolut inga hard feelings.

Det ryktas om en fortsatt anställning inom föreningen?

Jag har inte fått något erbjudande om det. Vi har bara snackat lite löst om det, så vi får se om det kanske kan bli så i slutändan.

Emil Wahlberg i Dagens Vimmerby: www.dagensvimmerby.se/sport/ishockey/e/157143/efter-karlekssagan-med-modo-sa-gar-wahlbergs-tankar-om-framtiden/

Känns som att MoDo vänt sig mer till Niklas Folin då att ta över Wahlbergs bredd-plats nästa säsong?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Framnäs: snarare att man vänder sig till noren och berg att slåss om plats 7-8. Blir ordentligt besviken om man förlänger med folin..
Kommentera