1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2682182

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Om vi är här för att berömma alla spelare så finns det inte mycket att diskutera. Om inte Theo var en av de större anledningarna till Modos defensiva brister så får du gärna säga vem som var. Du vill förmodligen inte säga namn och då kan vi avsluta diskussionen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Vi klarade nytt kontrakt,
utan att behöva kvala, dessutom snubblande nära lite bonus-matcher.

Med ett lätt kryddat toppallsvenskt lag.

Hur såg din kravbild ut inför säsongen?

Hade den varit uppfylld om Theo inte fått spela?

Bara nyfiken
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Har jag sagt det? Två tredjedelar av inläggen från din sida handlar om hur dåliga spelarna är. Det är helt okej att tycka så, men oerhört tröttsamt.

Den enskilt största anledningen till MoDos defensiva brister var alldeles för lång tid i offensiv zon och för långa byten. Något som åtgärdades efter landslagsuppehållet i år, vilket visade sig extremt tydligt både i de underliggande siffrorna och rent praktiskt (jo, jag kan kolla på matcher också).

Enfaldigt att tänka sig en enskild spelare skulle ha så stor påverkan på det strukturella hela. Det finns en handfull forwards som släpper till fler kvalitativa målchanser än honom i vårt lag om det är så viktigt. AP och O’Regan särskilt är inga glädjeämnen. Du kan avsluta diskussionen om du så vill.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bonden:
Definitivt ingen enskild spelare, däremot några som inte höll SHL-klass. Iaf inte som ordinarie exv AP/Hutsko och kanske även OP, kan väl säga att det var lite för mkt breddspelare. Walli/Söder/Ohlsson/TJ och där kan även Niederbach räknas in men som sagt ett kollektiv och där jag inte tycker man kan peka ut enskilda spelare. Sen har vi O Regan som inte var det vi hoppats på.

Att peka ut Niederbach som ensam ansvarig för lagets defensiva brister tycker jag blir en felaktigt analys.

Men föredrar man Berg framför Näsen/Bernhardt så delar man iaf inte min syn på hockey. (Jo såg alla matcher)
Kommentera