1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483063 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2682186

Sv: Apropå ingenting...
bonden:
Definitivt ingen enskild spelare, däremot några som inte höll SHL-klass. Iaf inte som ordinarie exv AP/Hutsko och kanske även OP, kan väl säga att det var lite för mkt breddspelare. Walli/Söder/Ohlsson/TJ och där kan även Niederbach räknas in men som sagt ett kollektiv och där jag inte tycker man kan peka ut enskilda spelare. Sen har vi O Regan som inte var det vi hoppats på.

Att peka ut Niederbach som ensam ansvarig för lagets defensiva brister tycker jag blir en felaktigt analys.

Men föredrar man Berg framför Näsen/Bernhardt så delar man iaf inte min syn på hockey. (Jo såg alla matcher)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Bernhardt/Niederbacher/Rundblad tycker jag var de större anledningarna till Modos defensiva brister den här säsongen. Jag vet att vi inte kan begära för en nykomling, men vill man fortsätta bygga är detta spelare som måste bli bättre eller bänkas.

Pekar inte ut Niederbacher enskilt, men tycker att han var en bidragande orsak. Sen har vi också spelare som kompenserar upp det med sina offensiva förmågor. Näsen/Sampo till exempel.

Walli/Södergran fick vi ungefär vad vi kunde förväntas oss av, och den förstnämnde har också lämnat. De nordamerikanske flopparna var såklart också bidragande, men dessa har också lämnat.

Jag köper inte riktigt att det är ett strukturellt problem som någon sa. Visst kan strukturen förbättras men det behövs fortfarande spelarkvalite. I nuläget kan jag tyvärr inte sätta Niederbacher högre än en fjärdekedja i SHL.
Kommentera