1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480829 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2682193

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Bernhardt/Niederbacher/Rundblad tycker jag var de större anledningarna till Modos defensiva brister den här säsongen. Jag vet att vi inte kan begära för en nykomling, men vill man fortsätta bygga är detta spelare som måste bli bättre eller bänkas.

Pekar inte ut Niederbacher enskilt, men tycker att han var en bidragande orsak. Sen har vi också spelare som kompenserar upp det med sina offensiva förmågor. Näsen/Sampo till exempel.

Walli/Södergran fick vi ungefär vad vi kunde förväntas oss av, och den förstnämnde har också lämnat. De nordamerikanske flopparna var såklart också bidragande, men dessa har också lämnat.

Jag köper inte riktigt att det är ett strukturellt problem som någon sa. Visst kan strukturen förbättras men det behövs fortfarande spelarkvalite. I nuläget kan jag tyvärr inte sätta Niederbacher högre än en fjärdekedja i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bonden:

Jag håller nog med dig om Niederbach
Överlag övertid var han den spelare som jag tycker oftast var en fara, tappade puckar i farliga lägen, gjorde konstiga saker, kanske en fjärde formation kommande höst
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bonden:
Tycker definitivt inte det är ett strukturellt problem. Snarare tvärtom vår struktur gjorde oss bättre än vad vi var
Kommentera