1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480971 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2683827

Sv: Silly season
Nucky:

2-3 backar låter bra, men önskar nog att man kollar på ytterligare en ytterforward. För Karlin säger ju att de främst letar 2 centrar och en ytter. Nog skulle jag vilja se någon för tredje med bra potential för att få ett djupare lag, annars har vi ju inte ersatt Walli. Eller så vill man ge Jacobsson/LP/Niderbach en chans från start och ändra vid behov.

Lyssnar man på Karlin låter det som vi kan förvänta oss följande:

Ranta - x - Olofsson?
Woods- x - Aagaard
Södergran - Sam - Niderbach
Ohlsson - Jacobsson - OP
EJK / AP
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: eller så räknar dom med olofsson och ska ha en ytter till på det? har inte lyssnat själv, så vet inte vad han har sagt :)
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Jag hade velat att man uppvaktade Luleå och Sellgren hårt eller försökte byta Rundblad mot Sellgren. Sellgren är en back att bygga en lokalfostrad ryggrad i MoDo med. Förstår att det är en svår deal att få till men en av viktiga pusselbitar i att etablera sig i SHL.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Är inte riktigt förtjust i den där uppställningen, såvida de inte kan lära Ranta att släppa pucken tidigare.

Vill ha Olofsson med spelskicklig center och ytter som kan gå i tung trafik och är duktig i spelet utan puck. Kan man tänka sig att sära Aagaard och Woods skulle jag kunna tänka mig:

Aagaard - x - Olofsson

Mycket känns dock oklart. Kan Niederbach explodera efteen ytterligare en sommarträning? Kan Lucas Pettersson gå in och producera direkt?

Väldigt knepigt att formera laget redan nu känner jag...
Kommentera