1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480975 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2684393

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Jo, men de där verkar ha hjälp av funktionärer. I Brynäsboken har de moderatorer som kastar ut folk lite slumpvis och på isen har de domarnas hjälp att göra detsamma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Brynäs-fansen verkar rätt världsfrånvända. Hockeyallsvenskan är sämre än på många år, där 2 av 14 lag fick platser enbart på grund av konkurser och där Djurgården och Mora blev fullkomligt muddrade på stjärnspelare.

Södertälje, som kom 2:a i år, hade inte hamnat på plats 5 förra året med samma notering. När HV gick upp, hade lag 4 bättre poäng än lag 2 hade i år.

Man har såhär långt haft maximal tur och fått möta nykomlingarna Nybro och BIK Karlskoga, som visserligen har stått för en enorm upphämtning, men som likväl har ett lag på pappret som inte många trodde skulle hamna topp 6. Björklöven floppade på grund av Stråhle.

Kvar är Djurgården och Mora, som båda har betydligt sämre lag än förra säsongen. Likväl tycks Brynäs-supportrarna se det som en oerhört bragt att spöa Nybro med 4-0 i matcher. Det är surrealistiskt.

Det är liksom som att de inte har insett att de var sämsta laget i SHL ifjol, och att oavsett om de går upp, troligtvis kommer vara sämsta laget i SHL nästa säsong igen. Det är nästan lite gulligt hur de kan bli så till sig över segrar mot Nybro.

Lite som småbarn som inte klarar av att förlora i ett TV-spel, så de sänker svårighetsgraden till den lägsta nivån för att ha en chans att vinna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Tragikomiskt att Rååma blir en större MoDo-profil i Frölunda-dressen än i MoDo.

Extremt kul att han kickade ut Tjommes gäng dock. Karma is a bitch!
Kommentera