1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481571 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2685144

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Fast det blev inte Viasat eller någon annan. Det är en rätt dyr apparat att driva produktionen och visa sju matcher parallellt med kommentator, kameramän, produktionsbuss osv.

Det slutade med att CMore köpte SHL för sjuka belopp och i princip fick HA på köpet. Att säga att HA förhandlade dåligt är bara löjligt. Med tanke på kostnaden för produktionen man tvingas uppehålla är de helt chanslösa. Som att stå och försöka sälja snö till eskimåer.

Min poäng är att fotbollen har fördelen av att ha ett förbund som inte är helt dumma i huvudet och på den här punkten inte skjuter sönder fotbollen i de lägre serierna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Alla tv-pengar i världen känns sekundärt när vi har ett ishockeyförbund som faktiskt är helt dum i huvudet. Jag tror inte en 75-25 uppdelning hade lett till några större skillnader om resten av seriesystemet såg exakt likadant ut som nu. Västervik hade nog ändå fördärvat sig själva och Kenttä hade kanske köpt några till dyra jänkare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Karlin bekräftar alltså att Josh hade varit kvar om vi aldrig haft den där supersvackan i januari-februari. Suger verkligen. Lär självklart göra succé i Rögle men går det knackigt bör vi ha en bra chans att få tillbaka honom.
Kommentera