1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2688315

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag håller Ludde som en sämre back( utan att ha sett honom) än Rundblad. Och Rundblad hade stora problem med tempot i SHL. Att Ludde som aldrig har spelat SHL och har dålig statistik från tyska ligan ska vara en back för Modo har jag svårt att förstå. Ska Noren också in så har vi en sämre backsida än förra säsongen. Jag hoppas Hinken tänker om..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: Kan omöjligt vara en sämre backsida än förra säsongen då vi ställde upp med:
Rubins - Rundblad
Bernhardt - Näsén
Brickley - Berg.
Wahlberg/Folin

Kontra:
Winberg - X
Bernhardt - Näsén
Byström - Rundblad
Norén/Berg.

Winberg ska vara en uppgradering från Rubins och en ersättare till första backpar ska in och peta ner Rundblad till tredje backpar. Någon av Byström/Norén/Berg ersätter nog Brickley med bravur. Den stora skillnaden blir att vi förhoppningsvis har en riktigt bra förstaback
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: han har spelat fyra säsonger i elitserien och shl. han är fyra år yngre än rundblad som är klart på väg nedåt.

problemet är att ingen av oss har sett byström på tio år, så ingen av oss vet vad det är som är på väg in. det vi vet är att han var förstaback i nurnberg vad det verkar, spelade åtminstone mest, och att han hade en bra säsong tillsammans med rundblad säsongen innan. vad säger det? inte så mycket, det är olika ligor med olika lag och olika förutsättningar.

så väldigt svårbedömt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: ”Aldrig spelat i SHL” är väl en sanning med modifikation? Utöver 50 matcher med Modo har Byström gjort 89 grundseriematcher och 13 slutspelsmatcher med Färjestad.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: Ludde hade ju spelat ungefär lika många matcher i SHL som Rundblad hade gjort när han flyttade hem.
Kommentera