1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484079 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2691180

Sv: Silly season
Koff: Peja är bra. Det finns många fler som är bra också.
Men, jag har kopiöst svårt att förstå hur illa de snackar om laget och sina spelare i deras forum generellt när det går tungt. Det ger mig avsmak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Jag förstår egentligen inte varför så många blir så arga när andra har andra åsikter än de själva. Diskussionsforum finns ju till för just diskussioner och inte för monologer, och det blir inga diskussioner om alla tycker samma sak om allt. När det kommer till att kasta skit på egna spelare håller jag helt med om att en del Brynäsfans går klart över gränsen, men det gör många andra lags supportrar också.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Fel tråd detta, men speglar inte gnället hos BIF bara det att det HAR varit kaos där precis som hos MoDo förut. De kanske är värre, men jag hade många utbrott här på forumet när MoDo var ute på tunn is vad gäller kravbild och värvningar av spelare och ledare. Kanske är åldern som gjort att man lugnat ner sig, men stabilitet kommer från toppen och jag tycker vi är väldigt nära att bli stabila på hög nivå nu. Men vi har inte råd att missa på nyförvärven så mycket mer. Kung Lassi behöver support därute.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:
Håller med dig mr. President! 🫡
Jo men de många hos oss oxå som kan kasta mycket skit på vårat lag.
Det är som jag sagt tidigare.
Varje supporter måste tänka att vi även är ambassadör för Modo hockey. Innebär att vi på ett klokt sätt agera professionellt och ödmjukt mot andra.
Jag vet att vi ska vara en sekt och att alla ska hata att möta oss på isen, men vi supportrar kan ”just smile and wave boys”.
Det kommer bara bli frustrerande för andra lågbegåvade supportrar som tror att deras kraft är det vulgära språket.
Kommentera