1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481387 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2691500

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Tack. Nu när jag automatiserat allt, så öppnar det för att köra tippning nästa år också. Det var betydligt jobbigare när jag skulle plocka ut allas tippningar och lägga in i ett Excel.

Sedan kanske vi kan skapa en separat ämne för journalister. Då skulle vem som helst kunna lägga in vad de olika journalisterna tippar så de kommer med på något sätt....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Själv tittat lite på webbformulär där man då skulle kunna välja liga, lag och plats i en dropdown-lista som genererar en rapport, men du har ju skapat ett bra system som matchar mot en sluttabell, så inte säker att det skulle hjälpa då du redan hittat nåt eget som funkar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jättebra jobbat med sammanställningen. Tack för att du gör det så bra med tippningen. Fin idé med sammanställningen över båda tipsen. Då kom jag helt plötsligt mycket högt!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Fattar att det blir knepigt med text, men du har gjort ett grymt jobb. Inte lätt att hantera all varierande indata. Fortsätt gärna med detta nästa säsong då jag tippar MoDo etta ;-)
Kommentera