1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481324 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2691544

Sv: Apropå ingenting...
Vet någon varför HV tog in Anton Blomqvist från AIK? Vad har Blomqvist gjort som gör att han förtjänar ett huvudtränarjobb i SHL? HV bara skriker för att få spela kval igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
PrästenAgneta: Han är en gris! Och antar att Åsa-Nisse vill "play dirty" nästa säsong, därav rekryteringen av Blomqvist?!

Att han dessutom tar med sig Ingberg-Nilsson, skickar ju dom signalerna. Lär säkert dyka upp fler tuppjuck i Åsa-Nisse under sommaren.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
PrästenAgneta: Det går snabbt i hockey, för en timme sedan tippade du HV på plats 11 i serien och nu tror du på kvalspel för HV71.

På den timmen har ju HV förstärkt laget med Oscar Engsund, tror du att han blir ett sänke för laget eller varför tror du helt plötsligt på kval?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
PrästenAgneta: Vet inte alls. Fredrik Söderström verkar ha en soft spot för Anton och även många andra. Själv tycker jag AIK för första gången motsvarade spelarnas kapacitet gällande tabellen, men dem ljuger något. De hade seriens två statistiskt bästa målvakter, som stal massor av poäng åt dem. Spelmässigt var de ett mittenlag, trots att man fick träff på så många värvningar.

Ja, en serie högre för en tränare som har svårt på allsvensk nivå. Fattar ingenting där.
Kommentera