1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480672 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2691613

Sv: Apropå ingenting...
JonathanF: Jag tycker att flera av trupperna var på papperet bättre. AIK, SSK, Löven och VIK. Mora och DIF sämre än året innan, men der borde varit en tuffare serie för Brynäs än för oss och HV, men så blev det verkligen inte.

Jag tror SSK kommer byta tränare. DIF får in magikern Kimby. Löven kan omöjligen få något sämre i alla fall. BIK och Mora behåller sina, vilket kanske gör dem till topp sex-lag ungefär
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Kolla här va glädjande: Kristianstad förlorade överraskande hemma mot Vimmerby, så nu har Hudiksvall allt i egna händer då de avslutar med 2 hemmamatcher och möter Kristianstad i övermorgon! Forza Norrlandshockeyn!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tycker att Mora är klart bättre än förra säsongen. Ligans bästa målvakt, Laavainen är grym på backen, de unga norrmännens utveckling och Yetman gör att de har haft tre riktigt bra kedjor när alla varit med. Rätta mig om detta är fel, men av alla som lämnade Mora inför säsongen så har väl bara Heikkinen tagit en ordinarie tröja i SHL. Alla spelarna jag nämnt ovan skulle mycket väl kunna vara ordinarie i SHL nästa säsong.
Kommentera