1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480690 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2692184

Sv: Silly season
*1921*: Vad ser man i dom där två om man får fråga? Visst, farsan till den ena har varit jävligt duktig i MoDo, men såååånen är väl lite gammal nu och har inte åstadkommit något särskilt under sina juniorår i MoDo. Han spelade heller inte HA förra året. Han måste lånas till HA nästa säsong, annars är det väl meningslöst att ha honom, för han tar aldrig klivet från HockeyEttan till SHL på två säsonger.

Den där Kilpinen verkar har spottat upp mycket poäng tillsammans med LP och verkar ha lite erfarenhet ifrån spel i Östersunds i alla fall. Kan man låna honom dit igen och han börjar producera så ser jag förlängningen som berättigad. Ville är jag inte lika övertygad med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
PrästenAgneta: Kilpinen tror jag bara handlar om en ren överenskommelse. Jag tänker, varför skulle någon från Norrtälje komma upp till Ö-vik för ett års hockey? Måste varit sagt att om han tar en ledande roll så blir det automatiskt A-lagskontrakt.

Då är Jonsson mer märklig. Finns knappast några deals att prata om i det fallet, utan då är det att han helt enkelt anses sitta på en defensiv potential, bara att man inte lyckades få någon HA-klubb att nappa på en utlåning?
Kommentera

Sv: Silly season
PrästenAgneta: Vad Hinken ser hos Kilpinen? Tja, hans 48 poäng på 43 matcher i J20 ligger hyfsat nära de 53 poäng på 44 matcher som Victor Olofsson gjorde i samma ålder i samma liga. Drar inga jämförelser i övrigt, men det tyder förhoppningsvis på någon slags utvecklingspotential hos Kilpinen.
Kommentera

Sv: Silly season
PrästenAgneta: Ville tog samma väg som Helmer Styf och Karl Umegård, dom försvann efter att ha sett så oerhört spännande ut, Hinken måste se något jag inte riktigt har sett hos honom.
Kommentera