1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480756 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2692471

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: De flesta av manligt kön i Stockholm har blivit nypna i röven av kåta, frånskilda 45-åriga mammor på Garbos. Vill vi på allvar ha ett rättsväsende som lägger två år på att utreda ett nyp i rumpan? Är det rätt prioritering tycker ni som läser nyheterna?

Fine, stäng av honom från arenan och dräggar sig. Och tjejen hade gärna fått örfila honom för min del. Vi bor alltså i ett land som ligger i toppen i hela Europa när det gäller sprängningar och skjutningar, men det är alltså en full gubbe i en loge som skapar den verkliga ilskan bland folk. Helt galet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: självklart att en arbetsgivare ska anmäla en man/kvinna som ofredat en anställd.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Det är en fri värld, men dina värderingar är under all kritik enligt mig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Kraftigt förenklat resonemang.

Relevans finns att diskutera det här fallet i en loge på Hägglunds Arena givet kopplingen till Modo. Bara för att det diskuteras i den här boken om det fallet innebär det per definition inte att ingen upprörs över andra saker som händer i landet.

Dessutom så går det heller inte att dra kopplingen att rättsväsendet genom att hantera detta ärendet konkurrerar ut hanteringen av grövre våldsdåd.

Lite som att säga till trafikpolisen som ger en fortkörningsböter att han borde hellre utreda gängkriminalitet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Det ena utesluter inte det andra, bara för att folk tycker det det är rätt att en som svinar sig mot en servitris får böter betyder att man inte bryr sig om annan brottslighet.

Bara för att det tar två till en dom kommer betyder inte att rättsväsendet lagt en massa tid på det, blir missvisande att skriva 2 år.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: nu överdriver du väl lite ändå, man kan vara upprörd över gubbslem och fortfarande tycka att skjutningar och sprängningar är ett större problem.

med det sagt så är det mer naturligt att det pratas om något som hänt på en modomatch i modoboken än större problem i sverige.
Kommentera