1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480766 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2693270

Sv: Apropå ingenting...
Saleva: Det var fel att polisanmäla. Men om hon jobbade i arenan ska hon självklart informera om vilka kunder som missköter sig, det ingår i jobbet. Och om en person beter sig på ett sätt som riskerar att skapa obehag och därmed reducera intäkterna, ligger det givetvis i MoDos intresse att markera.

Seriöst, oavsett politiska åsikter, kan vi inte enas om att det är bisarrt att ett nyp i rumpan ska leda till en två år lång rättsprocess? När det gäller jag och ordning är jag och J F K extremt långt ifrån varandra, så det faktum att vi är förhållandevis överens i denna fråga säger en hel del.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: du jublar när Donald Trump sa " grab there by tere pussy!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: MoDo(arbetsgivaren) bad henne anmäla. Har inget med intäkter att göra. Tycker du inte man ska kunna sköta sitt jobb utan att bli antastad?

Nu blandar du in en person till som oberoende vittne. Men var det 'bara' ett nyp i rumpan? Känns mest som att du tycker det var en rolig grabb-grej som man kan köpa sej ur.

Och vad har Greta Thunberg med detta att göra? Samla dej mannen!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Trodde den diskussion var nerlagd och jag inte behövde skriva mer. MEN NU KAN JAG INTE HÅLLA MIG!

Så om dina barn bli sexuellt ofredad, så ska du inte anmäla?
”Nej vi anmäler inte, vi säger bara till personalen”
Alltså hur sjukt låter inte det???

Visst att det är skandal att det tar 2 år i en rättsprocess. Det är det enda jag håller med dig om.
Men nu är så att vi ska inte blunda för att folk är dum i huvudet och gör något lagbrott som får andra människor att må så jäkla dåligt att självmordsförsök sker.
Oavsett om det tar lång tid i en rättsprocess så ska sådant tilltyg anmälas direkt!!!!!
Nu lägger vi ner detta!!!!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Nej, det kan vi fan inte enas om. Det är inte bara ”ett nyp i rumpan” det är ett sexuellt ofredande som är sjukt obehaligt för den som blir utsatt. Speciellt om det kommer från en äcklig gubbe som är full. Det där har ju gjort att hon inte vill jobba med service något mer. Otroligt tråkigt att det finns folk som har den här mentaliteten idag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Det är inte anmälarens fel om en anmälan leder till en två år lång rättsprocess. Felet ligger hos polisen och framförallt den (eventuelle) gärningsmannen.
Kommentera