1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2696895

Sv: Silly season
ValleyLeaf: Som sagt. Du skriver som någon som aldrig spelat hockey. Du förstår inte varför Pudas hamnar lågt. Inte för han vill eller väljer det, utan för att situationen kräver det

Du är en av de som gör att DP förstör svensk hockey. Vi behöver människor som förstår spelet. Inte supportrar som killgissar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Lite silley snack !!
Inget nytt men , tyvärr så är siktet inställt på fler år i NHL !!
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Haha, Vill du veta vad världsmästaren, jag vet vad jag gjort och var jag kommer i från det räcker gott för mig. Men det säger nog mer om ditt hockey kunnande när enda argumentet är att ingen kan hockey lika bra som JFK. Jag har en klar bild av vilken ”Hög” nivå du kommer ifrån…..
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Okej men då kan vi ju lika gärna porta hur många supportrar som helst från att se ishockey, samt folk från HS också?

Fattar inte ditt obsessiveness med att man ska FÖRSTÅ HOCKEY och ha SPELAT HOCKEY för att ha en valid åsikt. Det tycker du enbart för att du har en annan bild och en annan åsikt. Men det är fullt okej att ha en annan bild och tycka något annat. Sen så vet ingen något heller, inte du heller. Du påstår en sak men det är en åsikt och inte fakta.
Där måste vi ha ett uttalande från Pudas och Zaar.
Kommentera