1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2697302

Sv: Silly season
Bad_Brett: pengar finns det, sen tycker jag vi får jämföra vad vi fick med vad vi tror att vi får

jasek är lite sämre än dick men det är inte så stor skillnad, och vem vet hur det blir i nytt lag. jag tror inte att det blir jätteskillnad när vi summerar säsongen men allt kan hända. som en av mina vänner sa "jasek var nog den bästa ersättaren till josh ni kunde ha hittat"

olofsson kan nog på egen hand göra lika mycket poäng som walli och oregan tillsammans, framför allt om vi räknar bort wallis fem första matcher, så det är en jätteuppgradering på vem av dom vi väljer att jämföra med. så än så länge tycker jag det är uppgraderat

så får vi se vad vi får in för gammfinnen och den andra spelaren, vem det nu blir, innan vi kan summera

på backen finns det bra chanser att hägg/winberg/byström är bättre än brickley/rubins så det kan bli en uppgradering där med, men jag är osäker var hägg står i shl 2024
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: Jag tror bara att det är farligt att räkna med att Woods och Aagaard ska göra 30 poäng igen, så jag vill se Olofsson med en riktig playmaker och Skröder-typ som kan gå in och stöka framför mål.

Bulldozer - Playmaker - Olofsson
Aagaard - Jasek - Woods
Ranta - Big Sam - Niederbacher
Ohlsson - Theo - Södergran

Något sådant hade jag kunnat tänka mig.
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: Jag är inte säker på att Jasek i ett fungerande lag är sämre än Dickinson. Han var sämre den här säsongen, men jag tror Jasek definitivt har mer att ge. Det skilde bara fyra poäng mellan dem och i ett fungerande spelsystem med bättre omgivning kan det mycket väl lyfta. Jasek värvades trots allt som ersättare till Suomela, så man hade väldigt höga förväntningar och tilltro till honom.
Kommentera