1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2697928

Sv: Apropå ingenting...
Helt otroligt hur mycket ni diskuterar Brynäs här inne i er bok, verkar vara en besatthet. Ni är ju ett gäng som tittar in i vår bok titt som tätt, inte f-n diskuteras modo därinne… Förstår att ni börjar bli oroliga att vi inte är en räddningsplanka åt er nästa säsong. Vi lekte oss igenom Kalle Anka ligan där ni spenderade 7 år…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Det är ganska magstarkt och väldigt naivt att börja prata om att ni inte kommer vara en räddningsplanka i Shl nästa säsong utifrån era resultat i den sämsta allsvenska upplagan på mycket länge.

Sen är det så att man inte får diskutera annat än Brynäs eller skriva annat än positiva saker om Brynäs i erat forum om man inte vill bli blockad eller få X antal personliga påhopp från adrenalinstinna småungar, kanske precis därför ingen vill vara där och håller diskussioner om Brynäs utanför eran bok för att slippa just detta.

Men grattis till avancemanget, jag donerar 500 spänn till eran dam organisation om ni inte kvalar nedåt nästa säsong.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Hej Jugge,
Vi diskuterar det som är aktuellt i svensk ishockey just nu i brist på nyheter från MoDo. Det är inget mot er hade Mora och Karlskoga mötts i en final hade vi självklart diskuterat om dem istället.
Kommentera