1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482721 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2700771

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: J20 håller mycket lägre nivå än HockeyEttan. Du vet inte vad du snackar om. Det är ingen garanti att bara för man har dominerat J20 så dominerar man HockeyEttan. Kolla bara på våra tidigare juniorer som har varit dominant i J20.

Jag tror inte MoDo är rätt klubb att spela in någon junior. Vi har inte råd att göra det lika mycket som de etablerade SHL klubbarna. NHL klubbar hade inte klagat på om vi lånar honom till lag som Tingsryd och ÖHF i några matcher och det hade varit bra för hans utveckling och för MoDo. Det är inte en superstjärna vi snackar om. NHL för en andrarondsspelare är normalt många år efter draften och ibland tar dom inte alls plats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Förlåt, men vet du hur dåliga ÖHF är? De är låg Hockeyettan-nivå. Den enda signalen det skulle skicka att skicka Lucas dit är att vi inte tror på honom och att han inte har tillräcklig potential att hantera SHL-nivå, vilket han helt uppenbart har.

Riktigt tråkig inställning du har till det här. Örnsköldsvik är en hockeystad med massa duktiga hockeyspelare som kommer upp, då är det självklart att ungdomslagen, HG och A-laget alltid ska ha som ambition att utveckla spelarna så att det blir tillräckligt bra att en dag att ta steget. Inte bara skyffla iväg dem. Det är vad ett köpelag är.

Och du har verkligen fel angående utlåningar. Först och främst spelar det ingen roll vad du säger för att det är redan bestämt att det endera blir J20 eller herrlaget, för det andra har ingen NHL-klubb någonsin rekommenderat hockeyettan-spel och väldigt sällan hockeyallsvenskt spel för sina mest lovande draftade spelare.
Kommentera