1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482868 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701142

Sv: Apropå ingenting...
Shangattay: Söder och Ranta fungerar i samma kedja vilket vi kunde se under den matchen och några andra matcher efter. Du är väldigt oseriös när du säger att Niederbacher 14 minuter platsar top 3 i SHL. Niederbacher flyttades mellan 1-3-4 hela säsongen och fick det aldrig att fungera för honom. Jag tror att Karlin tycker att Niederbacher borde spela HA nästa säsong som jag tycker. Men nu har vi honom ett år till och vi får göra det bästa vi kan av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bonden:
Tror tanken var att spela Niederbach i 3 men sen var O Regan för dålig. Egentligen skulle kanske flyttat någon av Aagaard-JD-Woods till första men då spräcker man den kedja som fungerade. Och ingen av 4 kedjaspelarna var lämplig för 1.

Tycker själv tycker han är något att bygga vidare på, likt Linus L i Skellefteå, ingen bärande spelare men någon de utvecklat. Han största tillgång är att han är rätt finurlig på isen, och rätt förvaltad så kan vi ha nytta av honom. Skulle heller inte förvåna mig om han bara exploderar från en säsong till en annan.

Skall bli intressant att se hur man gör med Sebbe och OP efter denna säsong. Tror tyvärr att en av dem får gå.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Hur lyckas du tolka orden "Varken du eller jag tycker att Niederbach är förstakedjematerial" som att jag skulle tycka att Niederbach är förstakedjematerial?
Kommentera